Hurdan hane angrar “gilla” villig centru Tinder-konto

Hurdan hane angrar “gilla” villig centru Tinder-konto

Nar ni anvander dejtingapplikationer saso t.ex tinder, kan vi lokalisera oss sjalva med faststallande som vi fattade forst men sasom vi senare vill eliminera. Detta hander ideligen nar vi tycker om en itu personerna sasom visas for oss kungen saken da fordom namnda plattformen darfor at ogonkasta, men vi age gjort det itu fel alternativ odla angrar vi det helt spartanskt.

Bruten denna anledning, speciellt forsavit det befinner si nagot sasom ar obekvamt stav dig alternativ kan bliva det sam n vill reversera, kommer vi att forklara hurda herre angrar gilla-markeringar pa centru tinder-konto. Villig sa satt, postum alla vara instruktioner, behover du inte langre vara radd for att tillverka gett ett “gilla” som du ick ville ha eller sasom n fran en anledning angrar.

Baksida av underben hander nar ni tycker om nagon annan?

For n forklarar hurdan herre angrar gilla-markeringar kungen centru tinder-konto Du bord grubbla pa att likes betyder att ni uppskattar saken dar andra personen alternativt att dom matcha det du letar postumt. Kungen odl fason, nar saken dar andra personen astadkomme samma sak och ger dej sin Like, om du bagge ager gett det pro varandra, hur sa dejtingapplikationen kallar matcha, vilket medan kommer att bringa opp for nya val, som t.ex hava ett samta igenom direktmeddelande.

Det tvungen fast an tas med i berakningen att nar det innefatt likes finns det en fraga saso ager nagon limit i evenemang itu att n anvander gratisalternativet, darfor du i odla fall kommer att patraffa att du ager e mang dagliga likes saso du kan ge , nagot sasom ick sker tillsammans saken da betalda versionen, vilket astadkomme att du kan donera obegransade likes.

Hur ger karl “gilla” gallande Tinder?

Ifall n vill veta hurda karl ger likes villig tinder n borde minnas att det finns markli kli att atfolja saso befinner si skild avhangig villig forsavit n astadkomme det a din smartphone alternativ ifall du utfor det a skrivbordsversionen. for du forklarar hurda hane angrar gilla-markeringar kungen centrum tinder-konto, Vi berattar hur do ges:

Villig smartphonen

om n vill donera diggar mo en annan individ a Tinder via din smartphone, hur sa ni behover handla ar att konfigurera dina sokinstallningar, sa att n gallande detta taktik kan kora aldern gallande de mannisko ni vill motas, dartill konet alternativ avstandet saso do kan hittas fran dig.

For att handla detta tvingas n indikera ditt konto tinder genom mobilapplikationen gar n mo ikonen forut din imag nar du befinner si inomhus. Omedelbar tvingas n valja verktyget installningar, som kommer att vara darborta ni kan glida darfor at kora avstand, kon och aldersintervall.

Nar ni age konfigurerat allt det har kan ni ga av stapeln kika do skilda profilerna, odla bidra gillar mot de du foredrar. Darfor at ge dem ditt “gillande” sam darfor at vet innehava ett anknytning at en annan indivi, befinner si det nodvandigt att du tar hansyn mo att ni kommer att veta handla det pulserande i hjartat gro alternativ via att botten up at hoger. I evenemang itu att du upptacker att den andra personen tidigare age gett dej en jambordig, kommer n att se hurdan saken dar meddelar dig gallande skarmen att det onskade resultatet age intraffat passa.

I desktopversionen

Ehur det befinner si riktig att do majoriteten konsument anvander Tinder av sin smartphone samt tillsamman mobilappen odla finns det dom sasom foredrar att gora det fran sin dator. I dett fallet liknar proceduren saken dar forr, darfor att det etta du behover gora befinner si att intrada villig Tinder-webbplatsen for att logga in.

Nar ni age gjort det, baksida av underben n behover bega befinner sig att flanera mot din anvandarprofil darfor att flanera mo verktygen och installningar, darbort ni kan selektera alder, gallande vilket stracka ni kan hitta dina mojliga anslutningar sam konet gallande do mannisko ni ar hugad fran att mota.

Nar ni age konfigurerat Sokinstallningar Du kan flanera till huvudsidan, darborta du kan fortskrida att bidra mi gillar mo all profiler saso intresserar dej igenom att klicka pa gront karnpunk. Omigen, saso i mobilversionen, forsavitt det sammanfaller att nago annan individ forr har gillat de, kommer n att betrakta en popup-fonster darbort n kan igangsattning nagon samta tillsamman saken dar personen.

Hur man angrar likes gallande karna Tinder-konto

Nar du har sett ovanstaende ar det dags att forklara hur herre angrar gilla-markeringar pa centrum tinder-konto, nagot ni kan tarv kunna forsavitt ni age gillat en imag fran fel alternativ absolut latt darfor at du inneha andrat de. Forsavit du ick kanner til hurda du utfor det ger vi de allihopa instruktioner darfor att utfora denna behandling.

Fran webben

Det bor ni veta i mott det finns inget valmojlighet att angra nago jambordi, darfor det icke befinner si ett valmojlighet for de dar sasom anvander programmet gratis. Skad ifall du ager en mankemang nar ni skanke ett jambordig behover n ej betrycka de, darfor att det befinner si suveran att frigora det och bortse fran det.

Det kan minsann racka med att avvakt pa att den andra personen ska matcha, forsavit det ske, och i odla fall kan du helt enkelt omatchade, saso ifall ingenting hade hant samt ingen chans mo forbindelse.

Men om ni anvander appen fran din pc och du age Tinder fordel https://brightwomen.net/heta-japanska-kvinnor/, Gold eller Platinum age n opportunitet att gora det ga tillbaka samt angra likartad. N behover blott ga mot profilen och klicka gallande den gula pilikonen baksida av underben n hittar i saken da

Fran appen

I handelse bruten att ni ansluter fran mobilappen bor ni veta att processen befinner si densamma sasom om ni gor saken dar fran skrivbordsversionen, det vill framfora Du kommer ej att klara av angra din like villig Tinder ifall n anvander saken da i gratisversionen.

N kan fasten handla det ifall n ager en bruten dess betalversioner saso ar tillganglig pro Tinder gagna, guld samt platina. I dessa kan ni bege sig mot profilen och klicka kungen den gula pilen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *